top of page

Waarom wij en onze werkwijze. 

Waarom Therapie met Pleun & Pippa

In de wereld van nu wordt er veel meer druk gelegd op de mensen. Er zijn verschillende moeilijke keuzes die gemaakt moeten worden. Dit soort kleine & grote keuzes kan veel druk op een kind leggen. Door Pleun & Pippa kunt u zonder dat u of uw kind het merkt werken aan de problemen waar diegene tegen aanloopt. 

Wij leggen de nadruk op de kleine stapjes. Wij zullen samen met u en/of uw kind kijken naar de kwaliteiten, maar ook naar de doelen van een kind. 

Alle stappen wat wij doen zal gecommuniceerd worden en mits dit de sessie niet in de weg staat nodig ik uw uit om te komen kijken. 

 

Onze werkwijze

Wij vinden het belangrijk om te kijken naar de kwaliteiten van iemand. Wat kan iemand goed en waar voelt diegene zich prettig bij? Ik kijk graag naar babystapjes en wil geen olifantenstappen tegelijk maken. Voor iedereen moet het op een prettige en veilige manier gaan. 

Ik hou ervan als iemand met ideeën komt en we kijken naar het oplossingsgericht. Ik wil iets dus ik kan het ook. Ondanks dat de weg ernaar toe niet altijd even makkelijk gaat. 

Mocht u kiezen om met Therapie met Pleun & Pippa te gaan werken, plannen we geheel vrijblijvend een intake gesprek in. Hierbij kunt u de hond te zien krijgen en kunt u uw verwachtingen uitspreken. Na ongeveer 5/6 sessies zullen we een evaluatie doen om te kijken hoe ver we zijn en wat de vervolgstappen zijn. 

Elke sessie is anders en daarom kan ik ook niet direct aangeven hoelang het zal duren en hoe veel sessies een kind nodig heeft. 

Schermafbeelding 2020-01-21 om 16.51.09.
bottom of page